ponedeljek, 5. november 2007

H-1

Tale naša avtocesta je vse prevečkrat nabito polna, preobremenjena. Zahvale lahko pošljete nekam v Trebnje.

Sam sem izvedel za včerajšnji vnovičen zastoj, ko me zvečer sredi (vaške) ceste ustavi avtobus (BiH): "E, majstore, jel možno tu negdje napred u Ljubljano, idemo prema Švajcerski..." Seveda sem mu povedal in majster je čez uro ali dve že lahko naredil postanek v Lj, medtem ko so nemci, italijani in ostali še naprej čakali in se greli v avtomobilih. Očitno so južni bratje še vedno eni izmed iznajdljivejših.

Samotni jezdec

Crash

p.s.: Zaradi burnih reakcij nekaterih prebivalcev občine Trebnje jim dolgujem opravičilo za zgornjo izjavo. Izgleda, da resnica še vedno boli...

MP

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ČE so pa vsi Bosanci...pol je pa tut naš Franci! XD

jBaHkCe

Tadej pravi ...

ja super najlažje je pa blatit po nas Trebanjcih..
drgač pa kot opozorilo so bile nesreče vzrok zastoja poleg dopustnikov....

Marko pravi ...

@tadej: sklepam, da vzrok nezgrajenega odseka avtoceste tiči nekje v vaši pokrajni, saj si vsi drugi načeloma želijo(mo) čim hitrejše otvoritve novega dela avtoceste.

Tadej pravi ...

to je res, nismo pa navadni meščani krivi, da avtocesta ni že narejena, ker pa imamo v občinskih krogih dva različna mnenja glede poteka avtoceste, se je pa to zavleklo..

hvala za opravičilo, bli pa ne samo trebanjce ampak vse ki prihajajo z dolenjske...

Unknown pravi ...

Kdo je kriv da se še ni nardila avtocesta mimo Trebnjega? Kdo drug kot pa nekateri trebanjski veljaki, ki bi radi (normalno) pri tem še napolnili svoj žep. Zakaj pa ne, če je že priložnost?
Prav tako neka huda debata, ki je potekala o višinski/nižinski varijanti ni obrodila nekih sadov demokracije, saj so bile takrat s strani oseb omenjenih zgoraj že pokupljene parcele, ki so stale na poti načrtovane višinske varijante.

Na koncu se bojim pa samo tega, da bodo naredili eno levo avtocesto, od katere sami prebivalci Trebnjega ne bomo imeli nič, saj bodo priključki nekje bogu za mandelni. In zaradi tega promet skozi samo mesto Trebnje še bolj obremenjen.

Tako, da tisto zahvalo, konec koncem lahko upravičeno pošlješ nekam proti Trebnjem.

Marko pravi ...

Pošteno povedano=)